Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان تدارکات پزشکی؛ شرکت داروسازی سها با توسعه فعالیت های تولیدی خود درخصوص تولید انواع داروهای انسانی به صورت قرص و کپسول سعی در  گسترش سبد محصولات تولیدی خود و رفع نیازهای دارویی حوزه سلامت در حد توان دارد.  

در آذر ماه جاری بیش از ۲۵ میلیون انواع دارو شامل بیش از ۱۹ میلیون  و سیصد عدد قرص، ۶ میلیون  و ششصد هزار عدد کپسول و پانصد و هفتاد هزار عدد مایعات در دوزهای مختلف را تولید و به بازار عرضه نموده است که این روند با سرعت مطلوبی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین فروش محصولات این شرکت نسبت به مدت مشابه درسال گذشته رشد ۶۰ درصدی داشته است.

شرکت داروسازی سها در ادامه مسیر تحقیق و توسعه اقداماتی انجام داده است که می توان به  تهیه بیبلیوگرافی و ساخت یک محصول جدید به صورت کپسول و همچنین طراحی فرمولاسیون دو محصول جدید و انجام تست پایداری آنها اشاره کرد.   

به عنوان برخی داروها و محصولات برند شده شرکت داروسازی سها می توان به آسیفن، مالوژل اس، فیناگرو و فیناپروست اشاره کرد.

 شرکت داروسازی سها با در اختیار داشتن ۱۱۸ پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو، به طور میانگین ۶۰ قلم انواع دارو شامل داروهای بیماری های کلیوی، گوارشی، قلبی- عروقی، هورمونی، ضدالتهاب غیراستروئیدی، آنتی بیوتیک، ضد دیابت، ضد درد، ضد صرع، ضد قارچ، ضد تهوع، ضد مالاریا، کاهش دهنده کلسترول خون، مهارکننده آنزیم، شربت متادون، اعصاب و روان، آنتی هیستامین و آنتی نئوپلاستیک را مطابق با آخرین استانداردهای سازمان بهداشت جهانی تولید و عرضه می کند.

برچسب‌ها اقلام دارویی سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقلام دارویی سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اقلام دارویی سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شرکت داروسازی سها انواع دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۸۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر سبزعلیپور، مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه در حاشیه بازدید از داروخانه‌های سطح شهرستان پارس آباد گفت: در این بازدیدها، مقادیر قابل توجهی داروی قاچاق و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد که پرونده تخلفات این داروخانه‌ها جهت رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال می‌شود.
وی با تاکید بر حضور فعال مسئول فنی در داروخانه‌ها و اطلاع رسانی‌های مکرر نسبت به اصالت سنجی دارو‌ها و فرآورده‌های سلامت محور در سامانه TTAC اظهارداشت: در صورت مغایرت اطلاعات سامانه TTAC و موجودی فیزیکی داروخانه، ضمن قطع سهمیه، موضوع در کمیسیون قانونی ماده ۲۰ دانشگاه مطرح خواهد شد.
مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه بیان داشت: انبار دارویی داروخانه‌ها بایستی طبق آیین نامه و ضوابط به معاونت غذا و دارو معرفی و تاییدیه‌های لازم از سوی موسس اخذ شود.
رعایت اصول علمی و فنی در ساخت دارو‌های ترکیبی و همچنین ارجاع بیمار به پزشک مربوطه از دیگر موضوعات مورد تاکید مدیر داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بود.

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • پیکانپور از سازمان غذا و دارو رفت