Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@22:40:53 GMT

بیش از 200 میلیون عدد دارو در سال جاری تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۶۱۸۶

بیش از 200 میلیون عدد دارو در سال جاری تولید شد

عسکری با اشاره به این که در سال جاری بیش از 200 میلیون عدد انواع دارو در سازمان تدارکات پزشکی تولید شده است از آمادگی هلال احمر جهت رفع نیازهای کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ علیرضا عسکری، مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر با اشاره به این که محصولات جدید شرکت داروسازی سها به زودی وارد بازار می شوند، گفت: شرکت داروسازی سها در سال جاری بیش از 200 میلیون عدد دارو شامل 145 میلیون عدد قرص، بیش از 515 هزار  کپسول و بیش از پنج هزار عدد مایعات تولید و روانه بازار دارویی کشور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این که شرکت داروسازی سها دارای امکانات و تجهیزات مدرن و پیشرفته در زمینه آزمایشگاه های کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه است، تولید محصولات جدید و توسعه سبد محصولات همواره یکی از اهداف این شرکت است. 5 محصول جدید شرکت شامل کلورفنیرامین، روکسی ویل، لیمپابت، ایمپافوربت، آسپرین 8 آماده ورود به بازار کشور است.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر با اشاره به محصولات پرفروش سها در سال جاری خاطرنشان کرد: 10 محصول پر فروش شرکت داروسازی سها در سال جاری شامل سوسپانسیون مگنی میلک(منیزیم هیدروکساید)،کپسول آسیفن  (30عددی)، قرص فینوپروست 5 (فیناستراید 5 میلی گرم)، سوسپانسیون پروویل، سوسپانسیون مالوژل اس با طعم نعناع لیمو،  سوسپانسیون مالوژل اس  با طعم مخلوط میوه ها، قرص ایبوپروفن 400 (100 عددی)، سوسپانسیون مترونیدازول، شربت برونتیف(کتوتیفن)، قرص فیناگرو1(فیناستراید 1 میلی گرم) است.

عسکری ادامه داد: شرکت داروسازی سها موفق به اخذ گواهینامه های سیستم مدیریت یکپارچه شامل گواهینامه ایزو 9001 ویرایش سال 2015 در زمینه مدیریت کیفیت، ایزو 14001 ویرایش سال 2015 در زمینه محیط زیست، ایزو 45001 ویرایش سال 2018 در زمینه ایمنی بهداشت شغلی و ایزو 10015 ویرایش سال 2019 در زمینه آموزش شده است.

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر تاکید کرد: همچنین به منظور رسیدن به سطح استانداردهای ملی در خطوط تولید، شرکت اقدام به اخذ گواهینامه GMP  از سازمان غذا و دارو کشور کرده و در مهرماه 1400 موفق به دریافت این گواهینامه شده است.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر با اشاره به تولیدات سها گفت: شرکت داروسازی سها در سال های فعالیت خود توانسته است که بیش از 115 قلم دارو در دسته های مختلف از جمله قلبی عروقی، ضد درد و ضد التهاب، اعصاب و روان، هورمونی، آنتی بیوتیک، گوارشی، آنتی هیستامین، آنتی دیابت و سایر موارد را در لیست محصولات تولیدی خود قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمعیت هلال احمر دارو هلال احمر سازمان غذا و دارو جمعیت هلال احمر دارو تجهیزات مدرن شرکت داروسازی سها جمعیت هلال احمر سال جاری میلیون عدد ویرایش سال سها در سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره بر مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی بر اجرای کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، علیرضا مهاجر، امروز_چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جلسه جهش تولید در دیمزارهای این استان میانگین سرانه زمین در کشور را ۳.۲ هکتار دانست و اظهار کرد: اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره‌وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه واردات دانه‌های روغنی توسط واردات‌کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است، افزود: پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بلوک‌بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهن‌بندی مدیریت می‌شوند، اظهار داشت: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری مزارع می‌شود.

مهاجر در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود، خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را در امر تولید دانست و گفت: تولید بذر محصولات کشاورزی در مازندران با جدیت دنبال می‌شود و در سال‌جاری این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: تلاش این سازمان بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی است.

کد خبر 749731

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است