Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-04@02:37:26 GMT

موانع برای تولید دارو در هلال احمر رفع شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۳۳۵۷

پیرحسین کولیوند در مراسم رونمایی از داروی روکسی ویل که در شرکت داروسازی هلال و با حضور رئیس سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر و دیگر مسئولان و مدیران این سازمان و شرکت‌های زیرمجموعه برگزار شد، تاکید کرد: با بهره‌مندی از توان و همکاری شرکت‌های دانش بنیان باید فرایندها و برنامه‌های شغلی، تولید، کیفیت کار و ‌نگاه مدیریتی در جمعیت هلال‌احمر ارتقا پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرایندها تسهیل پیدا کرده و مشکلات رفع شود تا فعالیت هلال‌احمر در حوزه دارو و تدارکات پزشکی، دستخوش تحولات بزرگ همسو با اهداف نظام و این‌ جمعیت شود.

«شبنم مقدمی» با لباس هلال احمر

وی افزود: در حال پیگیری موضوع داروخانه آنلاین با هدف تسهیل در روند دریافت دارو برای خانواده جانبازان و شهدا و نیاز نداشتن به مراجعه حضوری آنان به داروخانه‌های هلال‌احمر از طریق سازمان غذا و دارو هستیم.

ظرفیت تولید سالانه ۲۰۰ میلیون قرص در هلال‌احمر

دکتر حسین عطار مدیرعامل شرکت داروسازی سها هلال نیز در نشست با رئیس جمعیت، گزارشی از فعالیت‌های شرکت ارائه کرد و گفت: با توجه به دریافت گواهینامه GMP توسط شرکت داروسازی سها، ظرفیت راه اندازی خط تولید جدید و ساخت داروهای جدید و استراتژیک در شرکت داروسازی سها وجود دارد که می تواند نقش بسزایی در خودکفایی داروسازی کشور ایجاد کند.

وی افزود: داروسازی سها هلال دارای دو سایت تولید چهارباغ و شهید فقیهی در وردآورد است که با برخورداری از پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات فنی و ظرفیت تولید داروهای استراتژیک و گواهینامه GMP، نه تنها قادر به توسعه فعالیت های تولیدی خود در زمینه جامدات، مایعات، قرص و کپسول طبق استانداردهای بین المللی است بلکه می تواند در زمینه انعقاد قراردادهای دارویی فعالیت کند.

عطار گفت: تولید شرکت داروسازی سها هلال شامل آنتی بیوتیک، داروهای قلبی عروقی و دیابت است که آنتی بیوتیک ها جایگاه ویژه ای در کشور دارند. ظرفیت این شرکت سالانه ۲۰۰ میلیون قرص، ۸۰ میلیون کپسول و ۱۰ میلیون شربت و سوسپانسیون است.

تولد عجیب نوزادی در آمبولانس هلال احمر!

وی داروها و محصولات برند شده شرکت سها هلال را شامل آسیفن، مالوژل اس، فیناگرو، فینا پروست، ایبوپروویل و متادون عنوان کرد و گفت: وجود سیستم های مدیریت کیفیت IMS، پروانه تولید مکمل های طبیعی و فراورده های سنتی، فرآیند استاندارد سازی کیفیت محصولات و بهره مندی از کارکنان تحصیل کرده، متعهد و مجرب از نقاط مثبت و عوامل عملکرد موفق شرکت داروسازی سها هلال است.

عطار با اشاره به تولید داروی جدید این شرکت، توضیح داد که روکسی ویل، محصول جدید ضد درد و ضد التهاب بسیار قوی است که برای اولین بار در ایران توسط شرکت داروسازی سها تولید و روانه بازار می شود. اثر ضد درد این دارو، ۱۰ برابر بیشتر از مسکن های مشابه و هم خانواده است که برای دردهای مزمن احشایی در بیماران بستری و با ۲ مکانیسم ضددرد متفاوت با رژیم درمانی ۷ روزه و بدون خطر وابستگی قابلیت تجویز دارد.

مدیرعامل شرکت داروسازی سها هلال افزود: از سایر کاربردهای بالینی و مزایای این دارو، نشانه گیری مسیرهای متفاوت درد و مکانیسم اثر چند گانه جهت بهبود است. اثر ضد درد بهتر در دردهای بعد از عمل جراحی به عنوان دردهای همراه با التهاب را نیز می توان بواسطه مصرف این دارو پوشش داد.

لاله اسکندری و گلاره عباسی در لباس هلال احمر/عکس

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو هلال احمر اقلام دارویی شرکت داروسازی سها هلال هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    یازدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان به رياست جواد کرمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی برگزار شد.

در این جلسه مشکلات ۸ واحد تولیدی مرتبط با راه و شهرسازی، منابع طبیعی و بانک‌های عامل مورد بررسی قرار گرفت.

 برای حل مشکلات این واحدها    مصوباتی به تصویب اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان رسید.

 

 

دیگر خبرها

  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد